diumenge, 27 de setembre del 2015

K-Pop

En aquest article s'ensenyaran uns vídeos de un genere musica que ho peta al voltant de les xarxes socials i que sestà expandint molt al voltant del món. 



Conegut com a k-pop és un estil de música normal però amb unes diferències molt grans a diferents tipus de música al voltant del món.


K-pop es música coreana, on normalment un grup abans de debutar fa un curs durant mínim 3 anys per aprendre a cantar i a ballar, el curs pot durar fins als 7 anys.

També es conegut per tenir grups extremadament nombrosos, com Girls' Generation que en té 8 actualment(abans 9) o EXO que en té 9 (abans 12).

Tenen una producció de vídeos musicals i escenaris, concerts i música de milions de dolars i es nota que realment guanyen molts diners.

El grup femení més conegut del k-pop, i fins i tot es el grup de la nació de Corea del Sur és "Girls' Generation"

El seu èxit va començar amb la cançó titulada "Gee" que va tenir un èxit enorme a Corea.

Són extremadament famoses en el món del k-pop i imprescindibles. En els conceptes de cada albúm o single poden dominar qualsevol d'ells, ja sigui de nena adorable rosa a negre i provocativa.

Canten en corea i japonès, i en una ocasió xinés.

Tal mencionat abans amb els conceptes, poden passar fàcilment d'això:



A això:



El canvi que agafen es pot notar que es molt gros, no han tingut mai dos cançons iguals i sempre innoven.

Per altre part estan els grups masculins com per exemple EXO, un grup que està fent moltissims records i la seva popularitat ara mateix es enorme, recentment a l'hora de vendre entrades per un concert en un estadi molt gros, el servidor de les pàgina on les venien es van caure.




Canten en corea i xinés, D'aquí ve EXO-K (Exo Korean) i EXO-M (Exo Mandarin)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada